Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!
Va instiintam ca puteti intra in posesia unui spatiu de reclama pe site-ul nostru pe o perioada de 1 an cu doar 2,2 euro. Detalii in ACEST subiect.

Distribuiți
In jos
avatar
Lucian
Administrator
Administrator
masculin
Numarul mesajelor : 1038
Respectarea regulilor :
Puncte : 5579
Data de inscriere : 20/06/2008
http://www.descopera.forumz.ro

Administrarea utilizatorilor din cadrul unui blog

la data de Mier 3 Iun 2009 - 15:19
Pentru ca un blog sa funcționeze la parametrii normali, acesta are nevoie de o organizare a utilizatorilor. Aceasta se poate efectua în cadrul serviciului Blogratuit accesând Panoul de administrator => Administrare utilizatori => Utilizatori ;)Operațiunile ce pot fi efectuate asupra utilizatorilor, sunt:

1. Adăugare ()
2. Editare / Modificare ()
3. Copiere ()
4. Ștergere ()


1. Adăugarea de noi utilizatori: aceasta constă în crearea din panoul de administrare al blogului a unui cont nou. Pentru aceasta, click pe Adaugă un utilizator....

În cadrul acestei pagini, veți găsi următoarele câmpuri pe care trebuie sa le completați:
a. Drepturi de utilizator: aici selectați rangul pe care doriți să îl aibă utilizatorul nou creat;


b. Utilizator: introduceți numele acestuia și parola;


c. Contact: toate datele de contact pot fi trecute aici (adresa de Y!M, skype etc.);


d. Opțiuni: selectați limba de preferință, timpul zonal, vizibilitatea contului online (bifați această căsuță pentru a apărea conectat atunci când vizitați site-ul) și formular de mesaj (bifați pentru a autoriza primirea mailurilor prin intermediul unui formular).

2. Editarea unui cont de utilizator: la editarea unui cont, există aceleași posibilități ca și la adăugarea acestuia. În plus, sunt informațiile ce apar în dreptul contului respectiv.3. Copierea unui cont: această opțiune presupune copierea datelor unui utilizator, cu excepția parolei și a datelor confidențiale, în vederea creării unui nou cont. Opțiunea este ajutătoate pentru adăugarea de noi conturi pe blogul dvs. ;)

4. Ștergerea unui cont: utilizând această funcție, puteți elimina un cont din blog-ul dumneavoastră din motive întemeiate sau nu. Accesați butonul și confirmați ștergerea apăsând "Ok" pe noua fereastră ce va apărea.


În cadrul secțiunii de administrare a utilizatorilor, puteți găsi informații precum: IP-ul acestuia, numărul de articole, numărul de comentarii, data creării contului și numărul contului creat.

Așadar, vă dorim succes în administratea utilizatorilor din blogul dumneavoastră! :D
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum