Descopera
Bine ai venit! Te rugam sa te autentifici (daca ai deja un cont la noi) sau sa te inregistrezi. Iti vom oferi surprize saptamanale si concursuri cu premii pe masura! Toate acestea pentru ca inovatia a devenit necesitate!

Descoperi! este locul de intalnire al tuturor celor care vor sa se documenteze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni!

Cu un continut variat si cu subiecte de la discutii despre cultura si civilizatie, stiinta, computere sau simple concursuri, Descoperi! te asteapta cu bratele deschise!
Va instiintam ca puteti intra in posesia unui spatiu de reclama pe site-ul nostru pe o perioada de 1 an cu doar 2,2 euro. Detalii in ACEST subiect.

Distribuiți
In jos
avatar
Lucian
Administrator
Administrator
masculin
Numarul mesajelor : 1038
Respectarea regulilor :
Puncte : 5579
Data de inscriere : 20/06/2008
http://www.descopera.forumz.ro

Ce sunt modulele si cum se pot personaliza acestea?

la data de Vin 29 Mai 2009 - 19:45
Ce sunt modulele? Conform indicațiilor serviciului Blogratuit, modulele fac mai agreabil conținutul articolelor dvs. și oferă mai multe funcționalități Blogului dvs.

De unde pot modifica starea modulelor pentru Blogratuit? Pentru a ajunge la setarea modulelor, accesați Panoul de Administrator (PA) => Multi blog => ModuleCum se alege poziția modulelor? Pentru a schimba poziția modulelor dvs. mutați-le cu ajutorul mouse-ului (se folosește metoda drag&drop).

Cum pot personaliza un modul? În ce constă personalizarea? Ca și personalizări, acestea depind de tipul modulului. Setările valabile pentru toate sunt cele de activare / dezactivare. Astfel, daca nu doriți ca unul din modulele expuse să vă apară pe blog, aveți posibilitatea de a-l dezactiva. Unele module se pot și edita, oferind accesul la anumite setări ce îmbunătățesc starea modulului (modulul "Link-uri" sau "Comentarii" ca și exemplu).Explicații cu privire la anumite module.

1. Modulul "Linkuri": acestă permite afișarea unei liste de link-uri către forumuri sau siteuri partenere. La activare, vor apărea linkurile către forumgratuit.ro, blogratuit.ro și forumul de suport. Aveți posibilitatea de a adauga noi linkuri utilizând butonul "Adaugă un link nou".
2. Modulul "Comentarii": folosind acest modul, aveți posibilitatea de a vă personaliza comentariile. Se pot efectua setări asupra numărului de comentarii ce apar la o primă accesare pe blogul dvs. (maxim 99).


3. Modulul "Personalizat": aici puteți să adăugați ce doriți în blogul dvs. (text, imagini, coduri etc.). Atenție! Aveți grijă la ce coduri adaugați pentru că există posibilitatea ca afișajul sa fie modificat datoritaă acestora.Există de asemenea mai multe module precum:

- Publicare (flux RSS cu link-uri către blogul dvs.);
- Arhive (se prezintă articole mai vechi din blogul dvs.);
- Căutare
- Cuvinte cheie
- Listă de bloguri

- Cine este conectat (se afișeaza o listă cu numărul vizitatorilor și utilizatorilor online și cu numele acestora);
- Calendar.


Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum